Σεμινάριο «Νέο Πρωτόκολλο Φωσφίνης»

Share

Σεμινάριο «Νέο Πρωτόκολλο Φωσφίνης»

Η εταιρία AGROZA ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρίας DETIA DEGESCH GmbH, μας προσκάλεσε σε 2 παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σκοπό την γνωριμία με το νέο πρωτόκολλο εφαρμογήs φωσφίνης και  την παρουσίαση του τέστ ανθεκτικότητας του οίκου DETIA DEGESCH GmbH.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με τη παρουσίαση του νέου πρωτοκόλλου απεντόμωσης με Φωσφίνη απο  τον Δρ Otto Mück, BM Seminar & Consulting GmbH.Ακολούθησε η παρουσίαση της ανθεκτικότητας των εντόμων στη φωσφίνη απο τον Δρ Χρήστος Αθανασίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Εντομολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται κατά τις εφαρμογές της φωσφίνης. απο τον Kων/νο Βαρελά, Υπεύθυνος Πωλήσεων 3Μ Hellas MEPE.Τέλος ενημερωθήκαμε απο τον Βασίλη Σωτηρούδα, Γεωπόνος – Επιστήμων Τροφίμων, AgroSpeCom,όσο αφορά τη μέτρηση συγκεντρώσεων της φωσφίνης & το πρότυπο ΕΝ16636.

Στόχος της εταιρίας μας είναι η συνεχής ενημέρωση όσο αφορά την εξάλειψη επιβλαβών οργανισμών (κυρίως εντόμων) συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής απομόνωσης (καραντίνας) των εμπορευματοκιβωτίων (κοντεϊνερ) μεταφοράς.

 

Comments are closed.