Τα νέα της Τυρολέζας

 
 
20 Φεβρουαρίου 2017

Τι να κάνετε εάν μια ηλεκτρονική συσκευή σας βραχεί και θέλετε να τη σώσετε!

Το νερό είναι ο νούμερο 1 εχθρός τέτοιων ηλεκτρονικών συσκευών και όσο πιό μακριά τις κρατάμε από αυτό, τόσο το καλύτερο! Τι γίνεται όμως όταν το […]
1 Φεβρουαρίου 2017

ΡΥΖΙ ΜΠΟΝΕΤ – PARBOILED

Το Ρυζί Μπονέτ είναι μακρύκοκκο, προβρασμένο ρύζι με υποκίτρινο χρώμα το οποίο οφείλεται στην ειδική επεξεργασία του καρπού με ατμό, με αποτέλεσμα συστατικά του φλοιού να […]
31 Ιανουαρίου 2017

Πλιγούρι. Yγιεινό και ξεχασμένο

Πλιγούρι, πουργκούρι, μπλουγούρι, χόντρος ή πιο απλά αλεσμένο σιτάρι. Mπορεί η ονομασία να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που βρισκόμαστε, όμως η διατροφική του αξία μένει […]
31 Ιανουαρίου 2017

Μαυρομάτικα φασόλια: Ιδιότητες και οφέλη

Στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ τα μαυρομάτικα θεωρούνται το πιάτο του φτωχού και συμβολίζουν την ταπεινότητα. Η ιστορία αναφέρει ότι την εποχή του εμφυλίου πολέμου οι […]
30 Ιανουαρίου 2017

Φασόλια: Μια εκρηκτική «βόμβα υγείας»

Τα φασόλια είναι ωφέλιμα για την υγεία. Όσο περισσότερα τρώτε τόσο λιγότερο πιθανό είναι να έχετε προβλήματα στην κοιλιά. Άνθρωποι που τρώνε φασόλια συστηματικά, έχουν λιγότερο […]
30 Ιανουαρίου 2017

Φάβα – μία υγιεινή συνήθεια από την παράδοσή μας

Η φάβα είναι ένα γεωργικό ή μαγειρικό προϊόν, του οποίου η αρχική πρώτη ύλη ποικίλει ανάλογα με τον τόπο παρασκευής. Συνήθως, παρασκευάζεται είτε από αποξηραμένους, ξεφλουδισμένους […]
27 Ιανουαρίου 2017

<Σούπερ τρόφιμο> το άγριο ρύζι

Καλλιεργείται στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Λαμβάνεται από τη κορυφή ενός χόρτου και στη συνέχεια περνάει απο επεξεργασία ψησίματος. Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν σχετικά με […]
26 Ιανουαρίου 2017

Ρεβίθια : το (κακώς) υποτιμημένο <κρέας του φτωχού>

Τα ρεβίθια είναι απο τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνης μεγάλης διατροφικής αξίας, ισάξια του κρέατος ,του γάλακτος και της σόγιας.Θεωρείται μια πλήρης τροφή που μπορεί να αντικαταστήσει […]
26 Ιανουαρίου 2017

Σπασμένο ρύζι ή ορυζοτρίμματα για τα κατοικίδια μας

Σπασμένο ρύζι ή ορυζοτρίμματα είναι υποπροϊόν της επεξεργασίας του ρυζιού.Ειδικότερα είναι τα υπολείμματα του ρυζιού τα οποία απομένουν μετά τη διαδικασία της αποφλοίωσης. Τα κατοικίδια είναι […]
25 Ιανουαρίου 2017

Καστανό ρύζι : οφέλη για την υγεία μας

Το καστανό ρύζι είναι η <ακατέργαστη > εκδοχή του κλασσικού λευκού,που όλοι γνωρίζουμε.Ωστόσο είναι κλάσεις ανώτερο σε θρεπτική αξία , καθώς ,διατηρώντας το κέλυφος είναι πιο […]
23 Σεπτεμβρίου 2016

Νέες συσκευασίες

Οι νέες μας συσκευασίες είναι πλέον έτοιμες.Εμπλουτίζουμε την γκάμα μας και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο με φροντίδα και μεράκι.Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και δείτε πρώτοι […]
19 Ιουλίου 2016

Νέα προϊόντα της Τυρολέζα

Η εταιρεία μας συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με νέα προϊόντα.Πλέον μπορείτε να βρείτε Φάβα Κομμένη-κρεμώδης υφή με γλυκιά γεύση-.Σιτάρι Αποφλοιωμένο-έτοιμο για άμεσο […]