Τα νέα της Τυρολέζας

 
 
20 Φεβρουαρίου 2017

Τι να κάνετε εάν μια ηλεκτρονική συσκευή σας βραχεί και θέλετε να τη σώσετε!

Το νερό είναι ο νούμερο 1 εχθρός τέτοιων ηλεκτρονικών συσκευών και όσο πιό μακριά τις κρατάμε από αυτό, τόσο το καλύτερο! Τι γίνεται όμως όταν το […]
1 Φεβρουαρίου 2017

ΡΥΖΙ ΜΠΟΝΕΤ – PARBOILED

Το Ρυζί Μπονέτ είναι μακρύκοκκο, προβρασμένο ρύζι με υποκίτρινο χρώμα το οποίο οφείλεται στην ειδική επεξεργασία του καρπού με ατμό, με αποτέλεσμα συστατικά του φλοιού να […]
31 Ιανουαρίου 2017

Πλιγούρι. Yγιεινό και ξεχασμένο

Πλιγούρι, πουργκούρι, μπλουγούρι, χόντρος ή πιο απλά αλεσμένο σιτάρι. Mπορεί η ονομασία να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που βρισκόμαστε, όμως η διατροφική του αξία μένει […]
31 Ιανουαρίου 2017

Μαυρομάτικα φασόλια: Ιδιότητες και οφέλη

Στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ τα μαυρομάτικα θεωρούνται το πιάτο του φτωχού και συμβολίζουν την ταπεινότητα. Η ιστορία αναφέρει ότι την εποχή του εμφυλίου πολέμου οι […]
30 Ιανουαρίου 2017

Φασόλια: Μια εκρηκτική «βόμβα υγείας»

Τα φασόλια είναι ωφέλιμα για την υγεία. Όσο περισσότερα τρώτε τόσο λιγότερο πιθανό είναι να έχετε προβλήματα στην κοιλιά. Άνθρωποι που τρώνε φασόλια συστηματικά, έχουν λιγότερο […]
30 Ιανουαρίου 2017

Φάβα – μία υγιεινή συνήθεια από την παράδοσή μας

Η φάβα είναι ένα γεωργικό ή μαγειρικό προϊόν, του οποίου η αρχική πρώτη ύλη ποικίλει ανάλογα με τον τόπο παρασκευής. Συνήθως, παρασκευάζεται είτε από αποξηραμένους, ξεφλουδισμένους […]
27 Ιανουαρίου 2017
αγριο-ρυζι-μιξ

<Σούπερ τρόφιμο> το άγριο ρύζι

Καλλιεργείται στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Λαμβάνεται από τη κορυφή ενός χόρτου και στη συνέχεια περνάει απο επεξεργασία ψησίματος. Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν σχετικά με […]
26 Ιανουαρίου 2017

Ρεβίθια : το (κακώς) υποτιμημένο <κρέας του φτωχού>

Τα ρεβίθια είναι απο τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνης μεγάλης διατροφικής αξίας, ισάξια του κρέατος ,του γάλακτος και της σόγιας.Θεωρείται μια πλήρης τροφή που μπορεί να αντικαταστήσει […]
26 Ιανουαρίου 2017
brizes

Σπασμένο ρύζι ή ορυζοτρίμματα για τα κατοικίδια μας

Σπασμένο ρύζι ή ορυζοτρίμματα είναι υποπροϊόν της επεξεργασίας του ρυζιού.Ειδικότερα είναι τα υπολείμματα του ρυζιού τα οποία απομένουν μετά τη διαδικασία της αποφλοίωσης. Τα κατοικίδια είναι […]
25 Ιανουαρίου 2017
kastano

Καστανό ρύζι : οφέλη για την υγεία μας

Το καστανό ρύζι είναι η <ακατέργαστη > εκδοχή του κλασσικού λευκού,που όλοι γνωρίζουμε.Ωστόσο είναι κλάσεις ανώτερο σε θρεπτική αξία , καθώς ,διατηρώντας το κέλυφος είναι πιο […]
23 Σεπτεμβρίου 2016

Νέες συσκευασίες

Οι νέες μας συσκευασίες είναι πλέον έτοιμες.Εμπλουτίζουμε την γκάμα μας και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο με φροντίδα και μεράκι.Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και δείτε πρώτοι […]
19 Ιουλίου 2016

Νέα προϊόντα της Τυρολέζα

Η εταιρεία μας συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με νέα προϊόντα.Πλέον μπορείτε να βρείτε Φάβα Κομμένη-κρεμώδης υφή με γλυκιά γεύση-.Σιτάρι Αποφλοιωμένο-έτοιμο για άμεσο […]
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support