Ρύζι

Ρύζι Basmati

BASMATI: Φυσικό αρωματικό ρύζι που προέρχεται από την περιοχή της Ινδίας. Χρήση: Ιδανικό για ανατολίτικες εξωτικές συνταγές αλλά και πιλάφι.

0ShareMore

Ρύζι Καστανό(Brown rice)

ΚΑΣΤΑΝΟ ΡΥΖΙ ή ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ: Ελληνικό προϊόν, που προέρχεται από την πρώτη αποφλοίωση του ρυζιού. Κατά την επεξεργασία του διατηρείται ο εσωτερικός του φλοιός. Βασικό συστατικό στις περισσότερες δίαιτες αλλά και για μια ισορροπημένη διατροφή. Χρήση: Ιδανικό για πιλάφι, σαλάτες και ...

0ShareMore

Ρύζι Νυχάκι

ΝΥΧΑΚΙ: Ελληνικό προιόν που καλλιεργείται παραδοσιακά στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι κατάλληλο για βράσιμο σε νερό που κοχλάζει ή σε ατμό. Χρήση: Ιδανικό για πιλάφι και σαλάτες.

0ShareMore

Ρύζι Γλασσέ

ΓΛΑΣΣΕ: Ελληνικό προϊόν που καλλιεργείται κυρίως στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και είναι από τα παλαιότερα είδη ρυζιού. Χρήση: Ιδανικό για σούπες και γλυκά.

0ShareMore

Ρύζι Parboiled(Mπονετ)

ΜΠΟΝΕΤ: Ελληνικό προϊόν που καλλιεργείται παραδοσιακά στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Προέρχεται από το <βράσιμο> του αναποφλοίωτου ρυζιού , εξού και το κίτρινο χρώμα του κόκκου του. Χρήση: Ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι.

0ShareMore

Ρύζι Καρολίνα

ΚΑΡΟΛΙΝΑ: Ελληνικό προϊόν που καλλιεργείται παραδοσιακά στην πεδιάδα του Νομού Σερρών. Χρήση: Ιδανικό για ριζότο και γεμιστά.

0ShareMore