Δημητριακά

 
 
 

Δημητριακά

Από συνταγές ριζωμένες στην ελληνική παράδοση και ταυτότητα μέχρι πιάτα από χώρες μακρινές και γεύσεις ιδιαίτερες, τα δημητριακά έχουν ρόλο μοναδικό στα τραπέζια. Το σιτάρι είναι η βάση του άρτου, το πλιγούρι είναι ιδιαίτερο και κάνει τα πιάτα να ξεχωρίσουν από κλασικές συνταγές. Τα προιόντα Τυρολέζα θα ανταποκριθούν σε κάθε γαστρονομική σας επιθυμία.

 
Πλιγούρι Χοντρό Ιδανικό για σαλάτα, συνοδευτικό και γέμιση

Πλιγούρι Χοντρό

Το χαρακτηριστικό χοντρό πλιγούρι της Τυρολέζα, με την χαρακτηριστική του κιτρινωπή όψη είναι ένα εξαιρετικό στοιχείο για μία ισορροπημένη διατροφή. Ικανό να αντικαταστήσει το ρύζι σε πολλές συνταγές επιλέγεται διαχρονικά για να προσδώσει ιδιαιτερότητα στα πιάτα. Συνοδεύστε τα πιάτα σας και χρησιμοποιήστε το σε γέμιση.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πλιγούρι Μέτριο Ιδανικό για σαλάτα, συνοδευτικό και γέμιση

Πλιγούρι Μέτριο

Το ιδιαίτερο δημητριακό αυτό σε μέτριο μέγεθος και επεξεργασμένο ελάχιστα με θερμότητα. Το βρίσκει κανείς σε κουζίνες ανά την υφήλιο καθώς είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών και Μαγγανίου. Δοκιμάστε το ως εναλλακτικό του ρυζιού και δώστε μια μοναδική χροιά στο πιάτο σας.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ nutrition-ospria

Σιτάρι Ιδανικό για κόλυβα και αλεύρι

Σιτάρι

Προϊόν μοναδικό, με χαρακτηριστική θέση στην ελληνική κουζίνα και τις ελληνικές διατροφικές παραδόσεις. Με το χαρακτηριστικό καφέ του χρώμα, το αποφλοιωμένο σιτάρι της σειράς δημητριακών της Τυρολέζα δεν χρειάζεται μούλιασμα και διευκολύνει τη βράση του. Αναπόσπαστο συστατικό σε κόλυβα και στην παραγωγή αλευριού.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ nutrition-ospria

sintages

Συνταγές

Το δώρο της γης στο πιάτο σας

ΕΣΠΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο