Γαρίδες με καστανό ρύζι
1. Βάζουμε το ρύζι μέσα σε ένα μπόλ με νερό και το αφήνουμε για όσο περισσότερο μπορούμε.
2. Προσθέτουμε το ρύζι σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει. Ρίχνουμε αλάτι και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά.
3. Τοποθετούμε έναβαθύ τηγάνι στη φωτιά
4. Με ένα μαχαίρι , κόβουμε το πράσινο μέρος του πράσου σε ροδέλες και το βάζουμε στο τηγάνι.
5. Προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά χοντροκομμένη, την πορτοκαλί πιπεριά χοντροκομμένη, το κολοκύθι χοντροκομμένο, τριμμένο τζίντζερ και το σκόρδο χοντροκομμένο.
6. Στις καθαρισμένες γαρίδες ρίχνουμε ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι, ανακατεύουμε και τις ψήνουμε στο τηγάνι για 1-2 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
7. Σβήνουμε με βαλσάμικο ξίδι με μέλι και προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας.
8. Σουρώνουμε το ρύζι, το μεταφέρουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά και προσθέτουμε τις γαρίδες, το πράσινο μέρος από το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο.
9. Αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο και φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο.