Ρύζι για να το φας στο κουτάλι

 
 
 

Κόκκοι απόλαυσης

Ποικιλίες ιδιαίτερες, ικανές να ικανοποιήσουν κάθε γαστρονομική σας απόπειρα. Από καθημερινές απλές συνταγές μέχρι τα πιο ιδιαίτερα πιάτα, το ρύζι Τυρολέζα είναι η επιλογή υψηλής ποιότητας. Από Καρολίνα και Γλασέ μέχρι άγριο ρύζι με Μπόνετ, οι προτιμήσεις σας θα ικανοποιηθούν στο έπακρο.

 
Ρύζι Καρολίνα Ιδανικό για ριζότο και γεμιστά

Ρύζι Καρολίνα

H Tυρολέζα φέρνει το μοναδικό ρύζι καρολίνα από τους παραγωγούς μας στο πιάτο σας. Η ποικιλία αυτή είναι ξεχωριστή και φέρει τις ιδιαιτερότητες του εδάφους και του κλίματος που φυτρώνει μαζί του. Ιδανικό για ριζότο και τα παραδοσιακά ελληνικά γεμιστά.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ karolina

Ρύζι Μπονέτ Ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι

Ρύζι Μπονέτ

Γνωστό και ως parboiled ρύζι έχει ιδιαίτερη, αναλλοίωτη σπυρωτή εμφάνιση και υφή. Προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς με την εγγύηση της Τυρολέζα. Εύκολο στο μαγείρεμα και ταιριαστό με πολλά πιάτα. Χαρακτηριστική συνταγή με μπονέτ το σπυρωτό πιλάφι.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ nutritionlist

Ρύζι Γλασέ Ιδανικό για σούπες, γλυκά και σούσι

Ρύζι Γλασέ

Άλλη μια εξαιρετική πρόταση από μάνα Γη Ελλάδας με χαρακτηριστική λευκή όψη. Το ρύζι γλασέ είναι από τις παλαιότερες ποικιλίες και έτσι βρίσκεται στα τραπέζια πολλών εθνών. Ιδανικό για πιάτα που χρειάζονται πηχτή υφή. Χρησιμοποιήστε το από σούπες και γλύκα μέχρι σούσι.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ρύζι Νυχάκι Ιδανικό για πιλάφι

Ρύζι Νυχάκι

Αγαπημένη επιλογή σε πολλές κουζίνες, χρησιμοποιείται κατα κόρον λόγω της μετρημένα σπυρωτής του μορφής. Προϊόν της Ελληνικής γης και παραγωγών που δουλεύουν χρόνια και με μεράκι στο κλάδο. Με όψη λευκή και μακρόκκοκη ειναι ταιριαστή επιλογή για πιλάφι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

rice-nutritional

Ρύζι Καστανό Ιδανικό για σαλάτες, πιλάφι και υγιεινές συνταγές

Ρύζι Καστανό

Μία σταθερή επιλογή σε πιάτα που έχουν γνώμονα την αναλλοίωτη θρεπτική υπόσταση του ρυζιού, καθώς περιέχει πολλαπλάσιες φορές τις βιταμίνες άλλων ποικιλιών. Δοκιμάστε το σε σαλάτες, ως συνοδευτικό, αλλά και σε πιλάφι.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
rice-nutritional

Ρύζι Άγριο με Μπονέτ Ιδανικό για συνοδευτικό και γέμιση

Ρύζι Άγριο με Μπονέτ

Ένας μοναδικός συνδυασμός άγριου ρυζιού με μπονέτ, δίνει ιδιαίτερους τόνους στα πιάτα σας. Πλούσιο σε φυτικές ίνες, με γεύση ξεχωριστή, πιο γλυκιά και καπνιστή. Δοκιμάστε το ως συνοδευτικό με κρεατικά.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ρύζι Μπασμάτι Ιδανικό για αρωματικό πιλάφι και συνοδευτικό

Ρύζι Μπασμάτι

Το ρύζι μπασμάτι, με το μοναδικό λευκό του χρώμα αποτελεί βασικό πυλώνα για τόσα αγαπημένα πιάτα. Με φυσικές αρωματικές ιδιότητες που αγαπούν πολλές περιοχές του κόσμου. Ιδανικό για το αγαπημένο στην Ελλάδα πιλάφι αλλά και εξωτικές συνταγές.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
rice-nutritional

recipeIcon

Συνταγές

Το δώρο της γης στο πιάτο σας

ΕΣΠΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο