Χοιρινό με άγριο ρύζι
1. Βάζουμε το ρύζι σε ένα σουρωτήρι και το ξεπλένουμε.Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας.
2. Σε μία φαρδιά κατσαρόλα χωρίς λιπαρή ουσία σοτάρουμε το κρέας για 3-4 λεπτά.
3. Όταν πιει τα υγρά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε και όταν στεγνώσει, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για λίγο.
4. Προσθέτουμε τον αρακά, τα φασολάκια, το καλαμπόκι, το καρότο, τις πιπεριές και όσο νερό χρειάζεται για να τα σκεπάσει.Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 περίπου λεπτά, μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει ο αρακάς.
5. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα 750 ml ζωμό λαχανικών, αλάτι, πιπέρι και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το άγριο ρύζι και parboiled. Ανακατεύουμε και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
6. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το σκεπάζουμε με πετσέτα για να απορροφήσει τους υδρατμούς.Περιμένουμε 5-10 λεπτά και στη συνέχεια σερβίρουμε.